Dunstan Babytaal

De geluiden zijn de eerste pogingen van je baby tot communicatie. Deze komen dus voor het ‘echte huilen’. Máár…baby’s worden zonder gebruiksaanwijzing geboren.  Het zou ontzettend fijn zijn wanneer je begrijpt wat je kindje aan wil geven!

Het is een soort oerdrang dat je, zodra jouw baby gaat huilen, je gelijk in actie komt. Je wilt weten waarom je baby huilt en probeert zo snel mogelijk het huilen te stoppen. Maar hoe kom je er nu achter wat je baby nodig heeft?

Het is helemaal niet moeilijk en ik denk dat alle jonge (aanstaande) ouders dit kunnen leren en moeten weten!

Baby’s produceren namelijk 5 geluiden zodra ze geboren worden en deze 5 geluiden zijn gebaseerd op reflexen. Ieder geluid betekent specifiek dat je baby honger heeft, een boertje moet laten, darmkrampjes heeft, moe is, of ongemak ervaart door bijvoorbeeld een vieze luier of te warm of juist te koud gekleed is.

Wanneer je de geluiden van je baby leert kennen begrijp je sneller en beter wat je baby nodig heeft. Het huilen hoeft dus niet langer te duren dan nodig! Naast minder huilen, zal het herkennen van de geluiden ook het voeden en slapen van je baby ten goede komen. Maar bovenal vermindert het ook veel stress wanneer je goed kan inschatten wat je baby nodig heeft, én wat jij kunt doen. Een boost voor je zelfvertrouwen in die zo intense eerste fase van het ouderschap!

Op deze manier kun je je baby de ruimte geven om zijn verhaal te vertellen en gelijk te handelen naar wat je baby nodig heeft!

We krijgen een kraamhulp die bekend is met Dunstan Babytaal én we krijgen een DVD. Waarom is het dan toch zinvol om deze workshop te volgen?

Omdat je als ouders een enorme voorsprong kunt hebben, door in het derde trimester van de zwangerschap alle info over de 5 geluidjes en de daarbij behorende signalen al geleerd te hebben. Je kindje kan je zo al vanaf dag 1 duidelijk maken wat hij of zij nodig heeft.

Niets is zo prettig om met al deze kennis aan de slag te gaan en ondersteund te worden met een kraamhulp die hier ook mee bekend is.

Het scheelt veel stress en het geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Het voeden en het slapen van je baby én van jezelf, zal dit zeker ten goede komen in die zo intense eerste fase!

Aanmelden

Dunstan Babytaal bij “Droomers voor baby’s” is een online workshop van één avond voor beide ouders van ongeveer zo’n 1,5 á 2  uur. Bij voorkeur rond het 3trimester van de zwangerschap. Maar op ieder ander moment kun je natuurlijk ook deelnemen aan de workshop.

Kosten: € 35,- online workshop met meerdere deelnemers.

Geen vooraf klaargezette video, maar een live workshop met ruimte voor vragen of opmerkingen. Natuurlijk sta ik na de workshop nog voor jullie klaar om vragen te beantwoorden wanneer of samen met jullie te kijken naar een situatie waar jullie graag ondersteuning bij zouden willen ontvangen.

Individuele online workshop € 75,-

Geen vooraf klaargezette video, maar een live workshop met ruimte voor vragen of opmerkingen en volledig afgestemd op jullie!  Rustig vanuit je eigen woonkamer alle informatie ontvangen waar je zoveel behoefte aan hebt. Veel privacy waardoor het makkelijker is om vragen te stellen.  Natuurlijk sta ik na de workshop nog voor jullie klaar om vragen te beantwoorden wanneer of samen met jullie te kijken naar een situatie waar jullie graag ondersteuning bij zouden willen ontvangen.