Babymassage

“Babymassage met nét wat meer….”

Is het niet geweldig dat je door liefdevolle aanraking je baby kan begeleiden bij de overgang van de veilige buik naar de grote buitenwereld? Dat je verlichting kan bieden bij huilen, darmkrampjes, onrust, overstrekken, verkoudheid enz. Wanneer je de massagetechnieken beheerst heb je dus altijd iets om op terug te vallen in die intense babyperiode én daarna.

Er is geen handleiding geschreven over hoe je als moeder moet beginnen. En dat terwijl het juist zo waardevol en heerlijk kan zijn om je ervaringen samen met andere kersverse moeders uit te wisselen. Ook gaan we in deze cursus je rugzak flink vullen met kennis en vaardigheden voor het leren (her)kennen van lichaamstaal, verschillende huiltjes (Dunstan Babytaal) en het gebruik van voetreflexmassage.

En niet alleen je baby, ook jij kan zo af en toe vast wel eens een ontspanningsmomentje gebruiken toch? Laat babymassage én de aanwezigheid van anderen nou ook nog eens een ontspannende werking op jezelf hebben.

Win-win dus!

Ik werk op geheel eigen wijze met baby’s en hun ouders. Kennis en intuïtie komen samen.

Een baby mag zijn eigen verhaal vertellen en ik help dit te vertalen naar de ouders. Hierdoor kun je je baby beter begrijpen en ondersteunen tijdens de mooie babyperiode en daarna.

Iedere baby en iedere ouder is uniek. Daarom stem ik mijn coaching altijd volledig af op de groep én de baby’s met actuele thema’s  aangevuld met info over vragen van de ouders.

Je krijgt les in kleine groepjes in een mooie en sfeervolle ruimte.

Aanmelden

Babymassage met nét wat meer… bij “Droomers voor baby’s” is een groepscursus van 4 bijeenkomsten van zo’n 1,5 uur. De groepen zijn klein waardoor er rust is, voor iedereen voldoende ruimte en genoeg tijd voor persoonlijke aandacht. Kosten € 110,00 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere zoete amandel olie). Ook ontvang je een naslagwerk met daarin veel bruikbare informatie voor thuis.

Wil je de cursus graag volgen met een vriendin of een zus dan is het ook mogelijk om een duo cursus te volgen. Omdat er meer tijd is voor persoonlijke uitleg en persoonlijke aandacht, zijn dit 2 lessen van zo’n 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn € 125,00 p.p. inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere zoete amandel olie). Ook ontvang je een naslagwerk met daarin veel bruikbare informatie voor thuis.

Geef je er de voorkeur aan om individuele les van me te krijgen dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook dan is er veel tijd voor persoonlijke uitleg en persoonlijke aandacht, zijn dit 2 lessen van zo’n 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn € 150,00 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere zoete amandel olie). Ook ontvang je een naslagwerk met daarin veel bruikbare informatie voor thuis.

Alle lessen worden gegeven in de praktijkruimte van “Droomers voor baby’s”. Wil je liever thuis les dan is dat altijd in overleg en zullen er extra kosten aan verbonden zijn. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Buiten Zeeland reken ik een tarief van € 0,19 per km. Volg je de workshop Babytaal bij me én de cursus “Babymassage met nét wat meer…” dan hanteer ik de speciale prijs van € 130,00 i.p.v. € 145,00! Tevens ontvang je een flesje 100% natuurzuivere zoete amandel olie ter waarde van € 7,50 cadeau! 

Een korting dus van € 22,50 !!

Droomers voor baby’s

Dé plek voor babymassage, Dunstan Babytaal en voetreflexmassage bij baby’s.

Nicole Droomers

Puttelaar 29

5411 AA Zeeland

Tel. 06-48484828

info@droomersvoorbabys.nl

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de mag er niets van deze website gekopieerd/ gebruikt of openbaar gemaakt worden. Alle rechten voorbehouden.