Babymassage

“Babymassage met nét wat meer….”

Is het niet geweldig dat je door liefdevolle aanraking je baby kan begeleiden bij de overgang van de veilige buik naar de grote buitenwereld? Dat je verlichting kan bieden bij huilen, darmkrampjes, onrust, overstrekken, verkoudheid enz. Wanneer je de massagetechnieken beheerst heb je dus altijd iets om op terug te vallen in die intense babyperiode én daarna.

Er is geen handleiding geschreven over hoe je als moeder moet beginnen. En dat terwijl het juist zo waardevol en heerlijk kan zijn om je ervaringen samen met andere kersverse moeders uit te wisselen. Ook gaan we in deze cursus je rugzak flink vullen met kennis en vaardigheden voor het leren (her)kennen van lichaamstaal, verschillende huiltjes (Dunstan Babytaal) en het gebruik van voetreflexmassage.

En niet alleen je baby, ook jij kan zo af en toe vast wel eens een ontspanningsmomentje gebruiken toch? Laat babymassage én de aanwezigheid van anderen nou ook nog eens een ontspannende werking op jezelf hebben.

Win-win dus!

Ik werk op geheel eigen wijze met baby’s en hun ouders. Kennis, ervaring en intuïtie komen samen.

Een baby mag zijn eigen verhaal vertellen en ik help dit te vertalen naar de ouders. Hierdoor kun je je baby beter begrijpen en ondersteunen tijdens de mooie babyperiode en daarna.

Iedere baby en iedere ouder is uniek. Daarom stem ik mijn coaching altijd volledig af op de groep én de baby’s met actuele thema’s  aangevuld met info over vragen van de ouders.

Je krijgt les in kleine groepjes in een mooie en sfeervolle ruimte.

Aanmelden

Babymassage met nét wat meer… bij “Droomers voor baby’s” is een groepscursus van 3 bijeenkomsten van zo’n 1,5 uur. De groepen zijn klein, waardoor er rust is, voor iedereen voldoende ruimte en genoeg tijd voor persoonlijke aandacht. Kosten € 125,00 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere olie).

De groepslessen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Misschien ken je zelf nog vriendinnen / kersverse moeders waarmee je jezelf aan kunt melden?

Geef je er de voorkeur aan om een  duo cursus van me te krijgen, samen met je zus of een vriendin bijvoorbeeld, dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Dan is er meer tijd voor uitleg en aandacht, zijn dit 2 lessen van ruim 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn € 150,00 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere olie).

Ook het volgen van een individuele cursus is een heerlijk moment om in alle rust samen (met je partner erbij indien je dat wilt) te genieten. Dan is er veel tijd voor extra uitleg en persoonlijke aandacht, zijn dit 2 lessen van 1,5 uur. De kosten hiervoor zijn € 175,00 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere olie).

Het is ook mogelijk om een losse les te komen volgen. Deze les van 1 uur is er de gelegenheid om uitgebreid te tijd te nemen om dat ene specifieke onderwerp/ of onderwerpen aan bod te laten komen waar je graag wat meer over zou willen weten. De kosten hiervoor zijn € 87,50 inclusief het gebruik van massage olie (100% natuurzuivere olie).

Gezien de hoeveelheid aanmeldingen is het niet altijd mogelijk om de lessen individueel te volgen. Dit bekijken we samen en gaat altijd in goed overleg.

Alle lessen worden gegeven in de praktijkruimte van “Droomers voor baby’s”.